keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

L M fucking C !

Yeah... Maanantaina siis oli se LM.Cn keikka joka meni loppujen lopuksi erittäin hyvin vaikka alussa olikin ongelmia.

Hana nimittäin ilmoitti lauantaina olevansa kipeänä eikä tulisi keikalle. Tuli sitten vähän hätä, että mistä saan seuraa. Tuli myös lisä ongelmia kun selvisi, että (kiitos pääsiäisen) viimeinen bussi Lahdesta tänne Hollolaan olisi lähtenyt jo ennen yhtätoista eikä kyytiäkään ollut tarjolla.

Maanantaina lähdin kuitenki Helsinkiin päin vaikka ei ollut mitään hajua miten pääsen kotiin. Hana kuitenkin ilmoitti, että saisin tulla heille yöksi. Hyvinkäälle kun junia meni vielä yhden jälkeen. Keikkaseuraksikin löysin Lauran.

Keikka sitten meni aivan loistavasti ♥ ! Olen oikeastaan erittäin huono kirjoittamaan mitään keikkaraportteja joten en jaksa edes vaivautumaan.

Ja viimeisenä jotain kuvia~ !!Kaksi ekaa kuvaa on napattu Maanin blogista. Ensimmäisessä siis keikkajonoa, Toisessa Empan ja Maanin kanssa asemalla keikan jälkeen ja kolmannessa homosteltiin Lauran kanssa jonossa.

Sitten ! Ostin keikalta vain paidan, koska rahat olivat vähissä. Onneksi paidat olivat vain 20€ ja rakastan niin tuota paitaa. Printti on söpö ja kokokin juuri sopiva.


Ja tietenkin pari kuvaa tältä päivältä!T-paita: LM.Cn keikkapaita.
Huppari&Liivi: seppälä.
Säärystimet: äidin tekemät.
Kengät: GLP (backstreet)
Loput: jostain...

2 kommenttia: