maanantai 17. maaliskuuta 2014

Viikko haaste! [image heavy]

Annoin itselleni viime viikolla haasteen. Haasteen ideana oli, että minun oli pakko ottaa kuva itsestäni joka päivä. Tämän tarkoitus oli inspiroida minua arkenakin laittautumaan. Onnistuin aika hyvin! Lauantaina ja sunnuntaina kuvien otosta tuli vähän vaikeaa koska olin "kiireinen".

Maanantai


Maanantaina kävimme kahvilla ja kirjastossa. Kuten näkyy innostuin vähän lainaamaan Walking Deadeja :D Osat 8-15 ja kotona on oltu pienissä zombihuuruissa.

Tiistai

Tiistaina Hana yllätti minut Thor 2 julisteella!
Päälläni oleva feikkinahkatakki on muuten ylpeyteni aihe. Kuvista ei näy, mutta toisella puolella rinnan kohdalla on Dragon age ja Kapteeni Amerikka hihamerkit. Aion vielä metsästää lisää hihamerkkejä tuohon takkiin!

Keskiviikkoa
Hiukseni olivat aluksi tosi upeasti, mutta tuuli pilasi kaiken :( Kesäisen sään takia piti käydä jäätelöllä ja halusin maistaa jotain uutta. Tiramisu on muutenkin uusi rakkauteni ♥

Torstai


Torstaina hengailin vain kotona dataamassa. Asteita oli jopa 12°C joten aika kevyissä vaatteissa oltiin.

Perjantai


Perjantain kuvissa en vain  osannut olla edustava.... 

LauantaiLauantain epämääräiset selfiet... Pirtun takatalvi. Juuri kun sain kevät innon päälle :(

Sunnuntailta ei sitten ole kuvia, koska "kiire". Noh itselläni oli hauskaa tämän haasteen kanssa ja kuten sanoin sain motivaatiota laittautua. 

In english: I gave myself week challenge that I have to take picture of myself every day. This was supposed to get me motivated to dress up more nicely.

2 kommenttia: