torstai 1. tammikuuta 2015

Katsaus vuoteen 2014

Vuosi 2014 on ohi. Vuosi oli täynnä hyviä elokuvia, mökkeilyä ja naurua.

Vuoden aikana tuli käytyä vähän kaikkialla. Pääsin vihdoin käymään Pihlajakadulla sekä pitkästä aikaa suomenlinnassa! Kävin myös veljeni ja kummityttöni kanssa Naantalin muumimailmassa ja tietenkin mökkeilimme paljon.

 Loppuvuodesta parasta oli uusimman Dragon age pelin julkaisu. Koska minulla oli ylimääräistä rahaa ostin erikoisjulkaisun jonka mukana tuli laatikollinen tavaraa! Alunperin ostin pelin tietokoneelle, mutta jouduin ostamaan sen myös PS3 koska tietokoneeni on paska :<

 Vuoden aikana hiustyylini ei kauheasti vaihtunut. Vuoden alusta hiukset olivat kuparit/oranssit, sitten värjäsin ne punaiseksi ja kesällä palasin takaisin blondiksi. Kävin myös kampaajalla ekaa kertaa tyyliin 20 vuoteen... Oikeasti muistan olleeni kerran kampaajalla joskus ihan pienenä. Suvussa ja kaveri piirissä on aina ollut joku joka osaa leikata hiuksia ja pitkään olen vain lyhentänyt otsista.

 Vuoden aikana tuli paljon hyviä leffoja sekä paljon hyviä dvdeitä tuli ostettua.

Uutta vuotta juhlimme tällä kertaa ihan kahdestaan Hanan kanssa. Ostimme kauheat kasat herkkuja ja katselimme Guardians of the galaxyn, ennustimme taroteista, valoimme tinaa ja tietenkin katselimme raketteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti